Näe, Miltä Hän Näyttää Tänään

0

Varhaislapsuudestamme alkaen olemme olleet vakuuttuneita, että rakkaus on kauniille ihmisille. Muistele kaikkia kauniita satuja, joita isoäitisi on lukenut sinulle ennen nukahtamista, Ne ovat täynnä uskomattoman kauniita prinssejä ja prinsessoja. Vaikka oikeat kuninkaalliset eivät ole aina yhtä kauniita kuin elokuvatähdet, saduissa ei ole tilaa rumille aatelijoille. Jos tarinan lopussa on ruma, mutta hyväsydäminen mies, hän muuttuu maagisesti maailman kauneimmaksi olennoksi ikään kuin kauneus olisi ainoa ansaittu palkinto hyvistä teoista. Ja kun hän on tarpeeksi kaunis, hän voi viimein mennä naimisiin rakastettunsa kanssa.

Tämä petos voisi päättyä kasvaessamme jos ei olisi olemassa sellaisia asioita kuten Hollywood, muotiala, lehdet jne. Mutta ne ovat olemassa ja elämä on edelleen täynnä ennakkoluuloja, että kauniit ihmiset ansaitsevat rakkautta enemmän kuin ei niin kauniit ihmiset. Tämä käsite säilyy lähes koko yhteiskunnassa. Jos näytät paremmalta, olet menestynyt, rikas ja rakastettu. Ja sinulle ei koskaan näytetä kuvia onnettomista ja hyvännäköisistä miehistä tai naisista.

Mutta mitä tapahtuu kun ruma ihminen uskaltaa tulla rakastetuksi ja sanoa, että hän ei välitä yhteiskunnan kauneusnormeista. On kaksi vaihtoehtoa. Näitä ihmisiä pilkataan rumiksi ja vihaajat eivät kykene piilottamaan vihaansa nähdessään onnellisen, rakastuneen ihmisen. Tai ihmiset hyväksyvät heidän rakkautensa ja oikeuden olla yhtä onnellisia kuin kauniit ihmiset.

Älä unohda, että rakkaus ja onnellisuus ovat pieniä yksityiskohtia eikä niillä ole mitään yhteistä ulkonäön kanssa.

Katso 10 onnellisen avioparin tarina.

 

Prev1 of 11Next